Airstreams te huur.

Airstreams zijn multifunctioneel inzetbaar voor: bedrijf – en product branding, tijdelijke bedrijfshuisvesting, colleges, workshops, horeca, backstage dressing room, etc.
Airstream Sovereign, voor bedrijf of product branding werkt het toonaangevend en efficiënt. Mede omdat het tevens een representatieve ontvangstruimte heeft, waar uitstekend rustig gewerkt kan worden.
De Airstreams die wij bij TourArt voor u te huur hebben zijn echte Airstreams. Dit zijn caravans dat niet alleen maar in het middelpunt van de belangstelling zal staan, maar waar u ook nog eens goed mee kunt werken. U kunt het gebruiken als een verkooppunt, of een punt waar u informatie uitdeelt aan geïnteresseerden die voorbij lopen. Daarnaast is het door het formaat ook een plek waar u prima kunt werken. Een workshop geven op een bepaald evenement is met behulp van een Airstream heel eenvoudig, aangezien u genoeg ruimte heeft om meerdere mensen te herbergen.

Airstream Globetrotter is ideaal voor het uitserveren van koffie, cocktails, champagne e.d. Vanuit een hoog gepolijste vintage Airstream Globetrotter, geeft de entourage op locatie een boost. De Airstream Globetrotter heeft als cocktailbar, champagnebar en koffiebar de afgelopen jaren zijn sporen verdiend.
Om een Om een Airstream Globetrotter te huren om food te verkopen kunt u bij ons terecht als u au bain Marie te werk gaat, zoals bijvoorbeeld met hotdogs of soep. Er is namelijk in de airstream geen afzuiginstallatie gemonteerd. Wij hebben hier expliciet niet voor gekozen. De indeling van een Airstream en het assortiment van de gerechten zijn volledig in afstemming met de mogelijkheden. Van te voren half klaargemaakte gerechten worden op locatie aangeleverd, zo kunnen de gerechten op locatie verder bereid worden in de airstream. TourArt kan voor u barbecueën, grillen en bakken, dit doen wij buiten naast de Airstream. We hebben hier een speciaal ontwikkelde manier van werken voor, waar wij de afgelopen jaren veel leuke reacties op hebben gekregen.