[vc_row type=”1″ margin_top=”-50″ padding_top=”60″ padding_bottom=”40″][vc_column]

– TourArt –
Inventief Project Management, Airstreams Verhuur, Catering en Pop-Up Horeca.

[vc_empty_space height=”50px”][vc_column_text]

Airstream evenement

[/vc_column_text][vc_column_text]

Met een Airstream een evenement opluisteren?

Een klassieke Amerikaanse Airstream is een caravan waar u zeker de aandacht mee trekt. Bij TourArt zijn deze Airstreams te huren voor verschillende gelegenheden. U kunt daarbij denken aan het vertegenwoordigen van uw bedrijf op een evenement, maar ook als tijdelijke bedrijfshuisvesting, backstage kleedkamer of een unieke locatie voor het geven van een workshop. Met een Airstream een evenement opluisteren is een perfecte manier om de aandacht te trekken. Wilt u uw bedrijf eens echt goed onder de aandacht brengen? We kunnen u garanderen dat mensen echt niet zomaar u en uw Airstream voorbij gaan lopen! Bij TourArt hebben we echte, klassieke Airstreams voor u klaarstaan. Met een Airstream op een evenement is het makkelijk promotie maken voor uw bedrijf!

Airstream op evenementen

De Airstreams die wij bij TourArt voor u te huur hebben zijn echte Airstreams. Dit zijn caravans dat niet alleen maar in het middelpunt van de belangstelling zal staan, maar waar u ook nog eens goed mee kunt werken. U kunt het gebruiken als een verkooppunt, of een punt waar u informatie uitdeelt aan geïnteresseerden die voorbij lopen. Daarnaast is het door het formaat ook een plek waar u prima kunt werken. Een workshop geven op een bepaald evenement is met behulp van een Airstream heel eenvoudig, aangezien u genoeg ruimte heeft om meerdere mensen te herbergen.

 

Een Airstream op evenementen gebruiken

De Airstream heeft zich door de jaren heen wel bewezen als zijnde een echte eyecatcher. Dit is ook een mobiele bar om bijvoorbeeld koffie of thee uit te schenken, of andere dranken dan wel hapjes. Potentiële klanten zullen niet om die mooie Airstream op evenement of bijeenkomst heen kunnen lopen, zodat u zeker weet dat de bekendheid van uw bedrijf een enorme boost krijgt. Wil u meer weten over het gebruik van de Airstream bij evenementen? Dan vertellen we u hier graag meer over in een persoonlijk gesprek. Elders op onze website vindt u daarnaast meer informatie over onze Airstreams en de andere diensten van ons bedrijf.

TourArt Airstreams TourArt Airstreams TourArt Airstreams[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row type=”1″][vc_column][vc_empty_space][vc_column_text]

Onze Partners

[/vc_column_text][vc_empty_space][ultimate_carousel][vc_single_image image=”1641″ img_size=”full” onclick=”custom_link” img_link_target=”_blank” link=”http://www.milieuvriendelijkstetuin.nl/index.php”][vc_single_image image=”1663″ img_size=”full” onclick=”custom_link” img_link_target=”_blank” link=”http://volkstheater.nl/”][vc_single_image image=”1675″ img_size=”full” onclick=”custom_link” img_link_target=”_blank” link=”http://www.art-flywork.nl/”][vc_single_image image=”1677″ img_size=”medium” onclick=”custom_link” img_link_target=”_blank” link=”http://arling-verhuur.nl/”][vc_single_image image=”1674″ img_size=”full” onclick=”custom_link” img_link_target=”_blank” link=”http://www.barista-service.nl/verse%20koffie%20op%20locatie/1/1/1/homepage.html”][vc_single_image image=”1664″ img_size=”full” onclick=”custom_link” img_link_target=”_blank” link=”http://glowagency.nl/”][vc_single_image image=”1678″ img_size=”full” onclick=”custom_link” img_link_target=”_blank” link=”https://www.unilever.nl/”][vc_single_image image=”1652″ img_size=”full” onclick=”custom_link” img_link_target=”_blank” link=”http://www.stichtingkunstplaats.nl/kunstplaats-hoek-van-holland/”][vc_single_image image=”1670″ img_size=”full” onclick=”custom_link” img_link_target=”_blank” link=”http://www.rotterdam.nl/”][vc_single_image image=”1679″ img_size=”full” onclick=”custom_link” img_link_target=”_blank” link=”http://www.toettoetfood.nl/”][vc_single_image image=”1669″ img_size=”649×200″ onclick=”custom_link” img_link_target=”_blank” link=”http://ext-ra.nl/”][vc_single_image image=”1672″ img_size=”full” onclick=”custom_link” img_link_target=”_blank” link=”http://www.bureauruimtereizigers.nl/”][vc_single_image image=”1676″ img_size=”full” onclick=”custom_link” img_link_target=”_blank” link=”http://www.cubord.com/”][vc_single_image image=”1665″ img_size=”full” onclick=”custom_link” img_link_target=”_blank” link=”http://www.jmr.nl/”][vc_single_image image=”1666″ img_size=”full” onclick=”custom_link” img_link_target=”_blank” link=”http://www.barsupport.nl/bs/”][vc_single_image image=”1667″ img_size=”full” onclick=”custom_link” img_link_target=”_blank” link=”http://www.betaalbarecatering.nl/”][vc_single_image image=”1668″ img_size=”full” onclick=”custom_link” img_link_target=”_blank” link=”http://www.vergelijk-catering.be/”][vc_single_image image=”1671″ img_size=”full” onclick=”custom_link” img_link_target=”_blank” link=”http://www.hetepeper.nl/”][vc_single_image image=”1722″ img_size=”full” onclick=”custom_link” img_link_target=”_blank” link=”http://www.cateringspot.nl/”][vc_single_image image=”1724″ img_size=”full” onclick=”custom_link” img_link_target=”_blank” link=”http://laviecatering.nl/#welkomindexhome”][/ultimate_carousel][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]