Airstream te huur.

Airstreams zijn multifunctioneel inzetbaar voor: bedrijf – en product branding, tijdelijke bedrijfshuisvesting, colleges, workshops, horeca, backstage dressing room, etc.
Airstream Globetrotter is ideaal voor het uitserveren van koffie, cocktails, champagne e.d. Vanuit een hoog gepolijste vintage Airstream Globetrotter, geeft de entourage op locatie een boost. De Airstream Globetrotter heeft als Promotie wagen, cocktailbar, champagnebar en koffiebar de afgelopen jaren in Duitsland en België zijn sporen verdiend.
Om een Airstream Globetrotter te huren om uw product te branden of eten en drinken te serveren, kunt u bij ons terecht als u au bain Marie te werk gaat, zoals bijvoorbeeld met hotdogs of soep. Er is namelijk in de airstream geen afzuiginstallatie gemonteerd. Wij hebben hier expliciet voor gekozen. De indeling van een Airstream en het assortiment van de gerechten zijn volledig in afstemming met de mogelijkheden. Van te voren half klaargemaakte gerechten worden op locatie aangeleverd, zo kunnen de gerechten op locatie verder bereid worden in de airstream. . We hebben hier een speciaal ontwikkelde manier van werken voor, waar wij de afgelopen jaren veel leuke reacties op hebben gekregen.
 

Like ons op Facebook