[vc_row][vc_column][vc_empty_space height=”18px”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Catering, horeca projectmanagement.

Met TourArt bent u verzekerd van de beste Catering. Door onze werkwijze, vertaald door de juiste dienstverlening, maken wij zakelijk of particulier partycatering voor iedereen betaalbaar.
Waar ook gegeten en gedronken mag worden, wij kunnen voor de juiste drank en voedsel zorgen. Onze leveranciers leveren zo vers mogelijke producten, en wij zorgen voor de juiste wijn, bij elk gerecht. Catering op locatie, mee reizend of tijdelijke horeca, zakelijk of particulier, wij gaan hoe dan ook een discrete relatie met onze klanten aan.

Met TourArt als cateraar, die zijn sporen heeft verdiend in het binnen- en buitenland. Zo hebben wij de vijfdaagse rally “The Mistery Miles 2017″in Griekenland verzorgd, op de mooiste plekken in het ruige natuur waar je geen Airstream met “live cooking” verwacht. Dit alles gecombineerd met een professionele, zorgzame dienstverlening. Als cateraar op werklocatie of op uw evenement kunnen wij snel inspelen op de veranderingen. Komen er bijvoorbeeld meer of minder gasten eten, wij houden hier altijd rekening mee. Als er op een onverwacht moment ongewenste situaties afspelen, dan zullen wij onze expertise gebruiken om de eventuele opgelopen schade te beperken.

Met TourArt kunt u zonder alle organisatorische stress en alle mogelijke logistieke problemen van dien, uw gasten laten beleven wat u wilt. Want u moet natuurlijk tijdens het evenement/feest niet bezig zijn met dit onderdeel.

Neem direct contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

[/vc_column_text][vc_single_image image=”2300″ img_size=”full”][vc_single_image image=”2587″ img_size=”full”][vc_single_image image=”2585″ img_size=”full”][vc_single_image image=”2572″ img_size=”full”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”2245″ img_size=”full”][vc_single_image image=”2302″ img_size=”full”][vc_single_image image=”2304″ img_size=”full”][vc_single_image image=”2266″ img_size=”full”][vc_single_image image=”1751″ img_size=”full”][vc_single_image image=”2567″ img_size=”full”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=”2578″ img_size=”full”][/vc_column][/vc_row]