[vc_row type=”1″ margin_top=”-50″ padding_top=”60″ padding_bottom=”40″][vc_column]

– TourArt –
Inventief Project Management, Airstreams Verhuur, Catering en Pop-Up Horeca.

[vc_empty_space height=”50px”][vc_column_text]

Foodtruck huren

[/vc_column_text][vc_column_text]

TourArt als foodtruck leverancier

Wilt u voor een opkomend evenement of festival een foodtruck huren? Bij TourArt kan een airstream als Foodtruck gezien worden. Een foodtruck is niet meer weg te denken op festivals. Steeds meer mensen huren een foodtruck voor op een feest of event, om de entourage van een festival een flinke boost te geven. TourArt is geen foodtruck bedrijf, laat dat duidelijk zijn, maar wij krijgen steeds meer de vraag om een foodtruck te verhuren. Om toch aan de vraag naar foodtruck verhuur te voldoen, vertellen wij graag wat de mogelijkheden zijn.

Airstream Globetrotter

Airstream Globetrotter evenementen catering

Verschillende soorten foodtruck verhuur

Om een foodtruck te huren kunt u bij ons terecht als u au bain Marie te werk gaat, zoals bijvoorbeeld met hotdogs of soep. Er is namelijk in de airstream geen afzuiginstallatie gemonteerd. Wij hebben hier expliciet niet voor gekozen. De indeling van een airstream/Foodtruck en het assortiment van de gerechten zijn volledig in afstemming met de mogelijkheden. Van te voren half klaargemaakte gerechten worden op locatie aangeleverd, zo kunnen de gerechten op locatie verder bereid worden in de Foodtruck/airstream. TourArt kan voor u barbecueën, grillen en bakken, dit doen wij buiten naast de Foodtruck/airstream. We hebben hier een speciaal ontwikkelde manier van werken voor, waar wij de afgelopen jaren veel leuke reacties op hebben gekregen.

Huren foodtruck

Met een airstream als foodtruck haalt u een echte eyecatcher in huis, waar mensen zeker toe aangetrokken gaan worden. Wij hebben de middelen om de Foodtruck/airstream volledig naar het werk in te richten. Zo kan het consumptie aanbod zo breed mogelijk gemaakt worden. U heeft dan bij een evenement de keuze uit een groot aantal verschillende consumpties, die helemaal aan de stijl van het evenement aangepast kunnen worden. Wilt u hier meer weten, neem dan gewoon een keer vrijblijvend contact met ons op. Vraag ons naar de mogelijkheden, wij gaan graag de uitdagingen aan, als het om Eten & Drinken gaat!

 

TourArt Airstream Globetrotter verhuur

TourArt Airstream Globetrotter

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row type=”1″][vc_column][vc_empty_space][vc_column_text]

Onze Partners

[/vc_column_text][vc_empty_space][ultimate_carousel][vc_single_image image=”1641″ img_size=”full” onclick=”custom_link” img_link_target=”_blank” link=”http://www.milieuvriendelijkstetuin.nl/index.php”][vc_single_image image=”1663″ img_size=”full” onclick=”custom_link” img_link_target=”_blank” link=”http://volkstheater.nl/”][vc_single_image image=”1675″ img_size=”full” onclick=”custom_link” img_link_target=”_blank” link=”http://www.art-flywork.nl/”][vc_single_image image=”1677″ img_size=”medium” onclick=”custom_link” img_link_target=”_blank” link=”http://arling-verhuur.nl/”][vc_single_image image=”1674″ img_size=”full” onclick=”custom_link” img_link_target=”_blank” link=”http://www.barista-service.nl/verse%20koffie%20op%20locatie/1/1/1/homepage.html”][vc_single_image image=”1664″ img_size=”full” onclick=”custom_link” img_link_target=”_blank” link=”http://glowagency.nl/”][vc_single_image image=”1678″ img_size=”full” onclick=”custom_link” img_link_target=”_blank” link=”https://www.unilever.nl/”][vc_single_image image=”1652″ img_size=”full” onclick=”custom_link” img_link_target=”_blank” link=”http://www.stichtingkunstplaats.nl/kunstplaats-hoek-van-holland/”][vc_single_image image=”1670″ img_size=”full” onclick=”custom_link” img_link_target=”_blank” link=”http://www.rotterdam.nl/”][vc_single_image image=”1679″ img_size=”full” onclick=”custom_link” img_link_target=”_blank” link=”http://www.toettoetfood.nl/”][vc_single_image image=”1669″ img_size=”649×200″ onclick=”custom_link” img_link_target=”_blank” link=”http://ext-ra.nl/”][vc_single_image image=”1672″ img_size=”full” onclick=”custom_link” img_link_target=”_blank” link=”http://www.bureauruimtereizigers.nl/”][vc_single_image image=”1676″ img_size=”full” onclick=”custom_link” img_link_target=”_blank” link=”http://www.cubord.com/”][vc_single_image image=”1665″ img_size=”full” onclick=”custom_link” img_link_target=”_blank” link=”http://www.jmr.nl/”][vc_single_image image=”1666″ img_size=”full” onclick=”custom_link” img_link_target=”_blank” link=”http://www.barsupport.nl/bs/”][vc_single_image image=”1667″ img_size=”full” onclick=”custom_link” img_link_target=”_blank” link=”http://www.betaalbarecatering.nl/”][vc_single_image image=”1668″ img_size=”full” onclick=”custom_link” img_link_target=”_blank” link=”http://www.vergelijk-catering.be/”][vc_single_image image=”1671″ img_size=”full” onclick=”custom_link” img_link_target=”_blank” link=”http://www.hetepeper.nl/”][vc_single_image image=”1722″ img_size=”full” onclick=”custom_link” img_link_target=”_blank” link=”http://www.cateringspot.nl/”][vc_single_image image=”1724″ img_size=”full” onclick=”custom_link” img_link_target=”_blank” link=”http://laviecatering.nl/#welkomindexhome”][/ultimate_carousel][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]